Kontakt

ban knjige

ban video

ban foto

ban novine

ban prizn

ban gosti

Intro text

Kontaktni podaci:

Adresa: Koprivnička 9, Cvetkovec , 48312 Rasinja

Pavao Kovačić, tel. 098 940 23 56

Zdenka Horvatić, tel: 099 576 92 28

Poštovani posjetitelji,

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, prijedlog, primjedbu ili pohvalu molim vas da se javite. Naš mail je Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Posebno ću cijeniti ako imate kakve nove korisne informacije o ovdje predstavljenim voćkama. Poneki nazivi predstavljenog su nepoznati pa je naziv izveden prema mjestu ili imenu vlasnika gdje sam je pronašao (Otočka, Kovačić, Gotalovo...) ili  jednostavno po nekim svojim svojstvima (zimska, krupna, trpka, crvena....) .

Ako mislite da kroz opis i fotografiju pojedinog voća možete prepoznati o kojoj se sorti radi, te znate još podataka o imenu, bit ću zahvalan ako mi to javite i date doprinos kompletnosti ovog kataloga. Da bi skrenuli pozornost na koje točno voće mislite molim vas da u poruci navedete naziv voća kako smo ga trenutno nazvali, kako bi ga lakše identificirali u našem katalogu.

Isto tako ako znate mjesto gdje se nalazi neko staro stablo na izdisaju, navedite mi svoje podatke i nastojat ću vas u što u što kraćem vremenu kontaktirati.

Posjetitelji

Danas28
Jučer503
Ovaj tjedan2396
Ovaj mjesec9052
Ukupno803300

Trenutno na stranici

1
posjetitelja

21 Rujan 2019