Kontakt

ban knjige

ban video

ban foto

ban novine

ban prizn

ban gosti

Intro text

INFORMACIJE NA TELEFON  PONEDJELJAK - PETAK 17- 19 SATI NA BROJ 098 940 2356  ILI NA MAIL    Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kontaktni podaci:

Adresa: Koprivnička 9, Cvetkovec , 48312 Rasinja

Pavao Kovačić, Zdenka Horvatić  tel. 098 940 23 56

Poštovani posjetitelji,

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, prijedlog, primjedbu ili pohvalu molim vas da se javite. Naš mail je Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Posebno ću cijeniti ako imate kakve nove korisne informacije o ovdje predstavljenim voćkama. Poneki nazivi predstavljenog su nepoznati pa je naziv izveden prema mjestu ili imenu vlasnika gdje sam je pronašao (Otočka, Kovačić, Gotalovo...) ili  jednostavno po nekim svojim svojstvima (zimska, krupna, trpka, crvena....) .

Ako mislite da kroz opis i fotografiju pojedinog voća možete prepoznati o kojoj se sorti radi, te znate još podataka o imenu, bit ću zahvalan ako mi to javite i date doprinos kompletnosti ovog kataloga. Da bi skrenuli pozornost na koje točno voće mislite molim vas da u poruci navedete naziv voća kako smo ga trenutno nazvali, kako bi ga lakše identificirali u našem katalogu.

Isto tako ako znate mjesto gdje se nalazi neko staro stablo na izdisaju, navedite mi svoje podatke i nastojat ću vas u što u što kraćem vremenu kontaktirati.

Posjetitelji

Danas594
Jučer916
Ovaj tjedan594
Ovaj mjesec13731
Ukupno1920487

Trenutno na stranici

6
posjetitelja

17 Lipanj 2024