Naša izdanja knjiga

ban knjige

ban video

ban foto

ban novine

ban prizn

ban gosti

Nakon uspješnog izdanja knjige "Stare sorte jabuka u Hrvatskoj" u lipnju 2015. izdali smo i drugu knjigu iz naše kolekcije - "Stare sorte krušaka u Hrvatskoj".

 

Stare sorte krušaka u Hrvatskoj (novo)

 

Meki uvez, 150 color stranica, 123 sorte krušaka.

Iz predgovora: "Bliski rođak jabuke je kruška, pa je i povijest krušaka duga, ugledna i vrlo respektabilna, kruške su dar bogova i daju nam obilje zdravih, kvalitetnih plodova koji su potpuno ekološki [...] Našao sam podatak da ima preko 10000 sorti krušaka, osobno sam prikupio više od 500 a nacijepio oko 170 sorti [...] Kruška je idealan izbor za osobe koje "moderno" žive, u stresu, brizi i crpe zadnje zalihe energije. [...] Život je kratak, nemojte kukati o govoriti "O bože što si mi oduzeo snagu, a ostavio želju". Poradite na svom načinu življenja i svijet će biti puno ljepši,."

 

 

 

 

 

 

 

Stare sorte jabuka u Hrvatskoj

 

Meki uvez, 160 color stranica, 160 sorti jabuka

 

Iz predgovora: "Uvidjevši da na tržištu gotovo i nema knjiga o starom voću, a i na nagovor brojnih poznanika odlučio sam objaviti par knjiga na temu starinskog voća u Hrvatskoj. [...] Prešavši tisuće kilometara, obišavši cijelu Hrvatsku (no malo je mjesta koje smo odradili) interesantno je da me nešto vuče baš tamo i skoro uvijek mi se poklopi da tog trenutka tu nađem zanimljivo stablo koje kao da čeka samo mene, da mi dade plemku života s kojom ću joj produžiti životni put [...]"

 

 

 

 

Pojedinačna cijena svake knjige je 75 kn  / 10 eura.  Obje knjige ukupna cijena je 150 kn / 20 eura.

Knjige šaljemo poštom, a cijenu + poštarina plaćate pouzećem.

Zainteresirani mogu poslati svoje podatke (ime prezime, adresa) te naslove koje žele naručiti na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Potkategorije

Posjetitelji

Danas1
Jučer783
Ovaj tjedan784
Ovaj mjesec11988
Ukupno1941957

Trenutno na stranici

1
posjetitelja

16 Srpanj 2024