Prodaja plodova starih sorti voća

ban knjige

ban video

ban foto

ban novine

ban prizn

ban gosti

PRODAJA PLODOVA STARIH SORTI VOĆA

Plodovi starih sorti voća, pogotovo jabuka, krušaka i trešanja, zasigurno spadaju u najekološkije i kao takve  - najzdravije namirnice. Voćke nisu tretirane nikakvim kemikalijama, a i staništa su obično na lokacijama gdje nema zagađivača. Tu spada i naš matičnjak starog voća.

Plodove starih sorti voća možete nabaviti kod nas tijekom cijele sezone, a primamo i pridbilježbe za pojedine sorte tako da vam osiguramo isporuku. Pošto je naš matičnjak mlad i nemamo dovoljno vlastitih plodova imamo dogovor sa vlasnicima starinskog voća da slobodno uz neku naknadu poberemo plodove. Za 2 -3 godine kada stasa naš voćnjak, moći ćete sami brati bogom dane plodove, no već sada ako nas posjetite možete puno naučiti i vidjeti pa i kušati odlične prerađevine od starog voća i ljekovitog bilja. Kupnjom pojedinog ekološkog proizvoda pomoći ćete nam da širimo matičnjak i sačuvamo što se može.

Unaprijed vam zahvaljujemo.

Za sve se možete informirati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Posjetitelji

Danas1
Jučer344
Ovaj tjedan2127
Ovaj mjesec9423
Ukupno752767

Trenutno na stranici

2
posjetitelja

26 Svibanj 2019