Prodaja matičnih sokova

ban knjige

ban video

ban foto

ban novine

ban prizn

ban gosti

NOVO U PONUDI STAROG HRVATSKOG VOĆA

 

A K C I J A

Prodajemo matične sokove od mješanog voća iz našeg voćnjaka. Voće je od starinskih sorti i nije tretirano sa špricanjem.

 

Pošto u našem EKO matičnjaku imamo preko tisuću sorti starog voća svih vrsta koje počinje zrijati več od početka petog pa sve do jedanaestog mjeseca, odlučili smo da ne bacamo višak plodova. Nabavili smo liniju za spravljanje mutnih voćnih sokova koja se sastoji od mlina za sve vrste voća, preše na vodu i pasterizatora. Sva aparatura je od prokroma, što osigurava lako čišćenje i kvalitetu izrade.

Zašto baš mutni sokovi, zbog toga što su naučna istraživanja pokazala da ima četri puta više antioksidansa od bistrih, što pak spriječava pojavu kardiovaskularnih bolesti i raka, dok se to bistrenjem gubi.

Sokovi se rade od starinskih sorti jabuka koje nisu tretirane otrovima. Isto tako jabukama dodajemo i sve ostale vrste voća i povrća.

Dokaz da su stare sorte bolje od novih je taj što na jednoj preši od 100 litara iz starih sorti dobijemo od 65 do 70 litara soka, a od plantažnih čak po 10 litara manje.

Sok pasteriziramo na 78 do 80 stupnjeva C kako bi sačuvali ljekovitost soka. Jedini dodatak soku je vitamin C kojega dodajemo 5 g na 100 litara soka, da sok ne oksidira.

Napravili smo kombinaciju jabuka i drugog voća, a sve naše proizvode možete kupiti na kućnom pragu našeg OPG -a.

jabuka 100 %

jabuka 60 % + kruška 40 %

jabuka 50 % + aronija 50 %

matični sok aronije 100 %

jabuka 50 % + grožđe crno 50 %

 

 

Potkategorije

Posjetitelji

Danas694
Jučer724
Ovaj tjedan2209
Ovaj mjesec18493
Ukupno1948462

Trenutno na stranici

2
posjetitelja

24 Srpanj 2024